Anmälan till EBUF:s sommarläger 2023

Bekanta er med EBUFs sommarläger på www.ebuf.org/sv/lager/sommarlager före ni anmäler er. Ni får en bekräftelse per e-post inom sju arbetdagar. EBUF ordnar även sommarläger i Alberga vars anmälan sker på en skild blankett.

Lägertid för alla läger är 8.30-16.30 (dagtid) förutom chill och utflyktslägren som är kl. 9.00-15.00. Priset inkluderar varm lunch, mellanmål, aktiviteter och försäkring (egen lunch med till utflyktslägren). Lägren för åk 3-6 är för elever som går i dessa årskurser våren 2023, dvs barn födda år 2013-2010.

OBS! Ifall du vill anmäla två barn eller fler till lägren så måste man göra skilda anmälningar för att båda barnens anmälan ska beaktas. Vänligen observera att anmälan är bindande, lägret kan avbokas utan kostnad ända till 31.3 dagar före lägrets början. Vid senare avbokning debiteras en avbokningsavgift på 25 € på avbokningar fram tills två veckor före lägret börjar. För avbokningar 14 dagar före lägret börjar, fram till veckoslutet före lägret börjar debiteras halva lägeravgifter. För annulleringar senare än det debiteras hela lägeravgiften.

Läs mer om EBUF:s läger på www.ebuf.org/sv/lager/sommarlager.

För bekräftelse av lägerplats, faktura och lägerbrev
För kontakt under lägertiden, sätt gärna två telefonnummer om ena föräldern är svår att nå under arbetstid
Även laktos/hyla
T.ex. om barnet har specielbehov, är blyg eller rädd för något etc. så att ledarna kan ta detta i beaktande då lägret börjar. Observera dock att vi inte har extra ledarresurser.

Barnens ansikten brukar inte synas på bilderna. Bilderna används i EBUF:s kommunikation och för att dokumentera verksamheten.

En lägerledare träffar barnen på morgonen vid Esbo centrum och åker tillsammans med buss och går från busshållplatsen till Stenhalla och sedan tillbaka på eftermiddagen. Barnen betalar själv bussbiljetten.Personuppgiftspolicy
Powered by Blankett.fi